MOGELIJKHEDEN

INSTRUCTEUR BRUG PROGRAMMA

Martial arts met wapens zijn zeldzaam, vooral degene die geschikt zijn voor alle leeftijden. Door Kummooyeh te onderwijzen, of het toe te voegen aan je bestaande vechtsportschool, heb je een uniek verkoopargument als instructeur in jouw regio.

Ontdek de kracht van Kummooyeh, de ideale manier om thuis te trainen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, instructeur wilt worden, of je eigen Kummooyeh-school wilt oprichten, dit is dé gelegenheid.

Onder toezicht van grootmeester Hyun Kyoo Jang en met de hulp van nationale meesters die assisteren in een intensief, versneld trainingsprogramma, krijg je als instructeur een diepgaand begrip van het curriculum en de fundamenten om les te geven. Het behalen van een gecertificeerde zwarte band is binnen handbereik.

Dit programma is wereldwijd verspreid, waardoor scholen in Singapore, Duitsland, België, Italië, Mexico, Spanje, Maleisië, de Verenigde Staten, Engeland, Nederland, India en meer landen zich dagelijks aansluiten. Sluit je bij hen aan en ontdek de kracht van Kummooyeh in jouw omgeving.

Kummooyeh is een leuke aanvulling op andere vechtsporten en biedt ook de mogelijkheid voor mensen die al een dagje ouder worden om actief te blijven en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het is een veelzijdige kunst die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Begin vandaag nog jouw Kummooyeh-reis en ervaar de harmonie van beweging, zelfverdediging en persoonlijke groei.

WELKE OPTIE ?

LEVEL 1

Trainen in onze Kummooyeh-school in Leopoldsburg biedt leerlingen de mogelijkheid om onder direct toezicht en begeleiding van onze meesters te trainen. Dit zorgt voor een optimale leeromgeving waarin technische vaardigheden kunnen worden aangeleerd, ontwikkeld en verfijnd. Trainen met andere leden van onze school is ook nog eens een pluspunt voor het sociale leven.

LEVEL 2

Thuis trainen op eigen tempo met behulp van instructievideo's stelt leerlingen in staat om op flexibele wijze hun technieken te oefenen. Ze kunnen de video's volgen en hun eigen voortgang beoordelen. Na het filmen van de technieken kunnen ze deze doorsturen naar onze Belgische meesters voor feedback en verbeteringen.

LEVEL 3

Het trainen in onze Kummooyeh-school of thuis met begeleiding op de mat of online begeleiding van meerdere meesters biedt leerlingen verschillende opties. Ze kunnen ervoor kiezen om hun technieken live te laten zien tijdens de trainingssessies op de mat, of ze kunnen ervoor kiezen om hun technieken op te nemen en door te sturen voor beoordeling en feedback.

LEVEL 4

Nadat leerlingen een van de bovenstaande trajecten hebben doorlopen, kunnen ze de verschillende doorgroeimogelijkheden binnen Kummooyeh verkennen. Dit omvat onder andere gevorderde trainingen, specifieke focusgebieden, deelname aan wedstrijden en het behalen van hogere graden en titels. Het biedt een pad voor continue groei en ontwikkeling binnen de Kummooyeh-kunst.